Meldpunt bijwerkingen – Apotheek Koolhoven – Tilburg

Uw apotheek in Tilburg

Apotheek Koolhoven is per 1 september 2023 weer geopend zoals vanouds. Hiermee komt de tijdelijke overname van zorgactiviteiten door Apotheek Heyhoef ten einde. Medicatie besteld tijdens de zomersluiting kunt u nog wel ophalen in Apotheek Heyhoef. Medicatie besteld na 1 september zal in Apotheek Koolhoven voor u klaarliggen.

Wij zijn u weer graag van dienst in Apotheek Koolhoven aan de Vlijmenstraat 3.


Bij Apotheek Koolhoven bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Vlijmenstraat 3
5036 SV Tilburg

Tel: 013-2070415
Fax: 020-2587555
E-mail: assistenten@apotheekkoolhoven.nl

Meldpunt bijwerkingen

Het Nederlands Bijwerkingen Centrum Lareb is het nationale meldpunt van bijwerkingen van geneesmiddelen in Nederland. Doordat alle meldingen op één centraal punt worden verzameld, kan Lareb de veiligheid van geneesmiddelen in Nederland bewaken. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk bijwerkingen ook daadwerkelijk worden gemeld!

U kunt op deze website als gebruiker van geneesmiddelen een bijwerking bij Lareb melden. Uiteraard wordt alle informatie die u aan ons stuurt strikt vertrouwelijk behandeld.

Wanneer u andere ervaringen (geen bijwerkingen) met het geneesmiddel wilt melden, kunt u terecht bij het Meldpunt Medicijnen van DGV. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan problemen met de verpakking of bijsluiterteksten.

» Begin uw melding

Lareb icoon