Afhaalautomaat – Apotheek Koolhoven – Tilburg

Uw apotheek in Tilburg

Bij Apotheek Koolhoven bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Vlijmenstraat 3
5036 SV Tilburg

Tel: 013-2070415
Fax: 020-2587555
E-mail: assistenten@apotheekkoolhoven.nl

Afhaalautomaat

Wat moet u daar voor doen?

Als u gebruik wilt maken van onze medicijnautomaat kunt u zich inschrijven bij onze apotheek en dient u in het bezit te zijn van een mobiele telefoon of een e-mail adres. U ontvangt een e-mail bericht met de vermelding van uw afhaalcode, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw geneesmiddelen. U kunt de medicijnen binnen 4 dagen na ontvangen van de code, ophalen uit de medicijnkluis.

De voordelen:

 • Geen wachttijden.
 • U bepaalt zelf wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.
 • U kunt ook anderen uw medicijnen laten ophalen als u uw code doorgeeft.

Wat kan er niet in het kluisje?

 • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden.
 • Producten (samen) met afmeting groter dan een schoenendoos.
 • Geneesmiddelen die u voor de eerste keer gebruikt.

Hoe werkt onze medicijnautomaat?

 1. Inschrijven
  U kunt langskomen in de apotheek om u hiervoor in te schrijven.
 2. Geneesmiddelen klaarzetten
  Na aanvragen van het recept worden de geneesmiddelen binnen twee werkdagen voor u klaargezet in de medicijnkluis.
 3. E-mail bericht
  U ontvangt een e-mail bericht dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In het e-mail bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede e-mail wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Als u niet in de gelegenheid bent geweest uw medicijnen uit de automaat te halen, krijgt u een nieuw bericht van ons om uw medicijnen in de apotheek op te halen tijdens de openingstijden.
 4. Geneesmiddelen ophalen uit de medicijnautomaat
  Volg de instructies op het scherm van de medicijnautomaat. U typt eerst uw geboortedatum en vervolgens de code die u in de mail hebt gekregen.

Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. De medicijnautomaat is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.